Mbappé twijfelt over toekomst: "Is PSG de juiste club voor mij?"

Sterspeler Kylian Mbappé heeft de pers de kans gegeven om nog meer te speculeren omtrent zijn toekomst. De aanvaller heeft namelijk laten weten, niet zeker te zijn of zijn huidige werkgever wel de juiste club voor hem is.

Mbappé twijfelt over toekomst: Is PSG de juiste club voor mij?

Paris Saint-Germain

De Fransman heeft nog voor een jaar contract bij Paris Saint-Germain en de club uit de hoofdstad wil dan ook graag verlengen met hun sterspeler. Echter heeft de 22-jarige aanvaller zo zijn twijfels: "Het hoeft voor mij niet snel te gaan: het is vooral belangrijk dat ik de juiste beslissing neem. Dat is niet gemakkelijk. Ik moet mezelf de kans geven om alles op een rijtje te zetten", aldus Mbappé tegenover France Football.

Mbappé biecht vervolgens op niet te weten of Paris Saint-Germain wel de juiste club voor hem is: "Ik zit op een goede plaats, waar ik me goed voel. Maar is dit de juiste club voor mij? Ik heb nog geen antwoord op die vraag", zo geeft hij toe. Zijn club zal zich ongetwijfeld zorgen gaan maken na deze uitspraken.

Echter zegt Mbappé dat de club al op de hoogte is omtrent zijn twijfels: "Ik weet dat een project met of zonder mij niet hetzelfde is voor de club. Maar PSG weet hoe ik me voel en ze begrijpen het. Ze weten ook dat ik niets stiekem zal doen. Om een grote speler te kunnen zijn moet je niet alleen op het veld presteren, maar ook buiten de lijnen alles netjes en met klasse regelen."

Feyenoord-doelman vertrekt