Deadline day Ajax: Streep door komst Bergwijn en Tagliafico blijft in Amsterdam

De transfer deadline day is in volle gang. Ajax hoopte nog lang op de komst van Bergwijn, maar daar kan nu een streep worden gezet, zo meldt De Telegraaf. Een andere speler die veelvuldig werd gelinkt naar een transfer was Nicolas Tagliafico, maar ook hij gaat niet vertrekken. De linksback maakt het seizoen gewoon af bij Ajax, zo meldt Argentijnse TyC Sports maandagavond.

Technisch directeur Marc Overmars heeft zelf de stekker uit de onderhandelingen over Bergwijn gehaald. Dit kwam omdat diens werkgever, Tottenham Hotspur, een bedrag van 30 miljoen euro zou vragen voor de rappe vleugelaanvaller. Dit zou volgens Overmars en Ajax te veel geld zijn. Het wordt niet uitgesloten dat Ajax zich in de zomer opnieuw zal melden voor Bergwijn.

Nicolas Tagliafico wou afgelopen zomer al graag vertrekken bij Ajax, maar tot een transfer kwam het niet. De linksback verloor zijn basisplaats en wil mede daardoor zo snel mogelijk vertrekken uit Amsterdam. FC Barcelona was lange tijd in de race voor de Argentijn, maar Ajax zou alleen willen luisteren naar een verkoop, dit terwijl de club uit Spanje zou azen op een huurdeal. Tagliafico beschikt nog over een contract tot medio 2023 en dus zou Ajax liever willen kijken naar een verkoop van de linksback.

Net binnen
Deze website van Socios Sports gebruikt “cookies”. Er worden functionele cookies gebruikt, noodzakelijk voor de werking van de website en statistische cookies om inzicht te krijgen in het gebruik en effectiviteit van de website. De website gebruikt ook advertentie cookies om advertenties af te stemmen op uw voorkeuren op basis van uw klikgedrag. Tenslotte worden via de website ook social media cookies geplaatst om dingen te kunnen ‘liken’ en ‘delen’. Advertentie- en social media cookies zijn van derde partijen en verzamelen mogelijk ook uw gegevens buiten deze websites. Door op “Ja, ik accepteer de genoemde cookies”, geeft u toestemming voor het plaatsen van advertentie cookies. Meer weten over cookies? Klik dan hier.