"Noa Lang kan rekenen op interesse uit de Premier League"

Mogelijk speelt Noa Lang volgend seizoen wel in de Premier League. De 21-jarige aanvaller van Club Brugge staat namelijk in de belangstelling van Leeds United, zo laat Italiaan Fabrizio Romano weten.

De Belgische club huurde Lang afgelopen seizoen van Ajax en had overigens ook een optie tot koop van zes miljoen bedongen. De Nederlander kende een zeer goed seizoen in België. Lang was namelijk goed voor zeventien doelpunten en elf assists. Mede hierdoor heeft Lang de interesse gewekt van verschillende clubs. De Engelse club Leeds United is naar verluidt het meest concreet. Bovendien kan de buitenspeler door zijn goede prestaties bij de club, ook zijn contract verlengen.

Eerder liet spits Cyriel Dessers, momenteel aanvaller van RC Genk, zich al uit over Noa Lang: "Hij is absoluut klaar voor de Premier League. Hij was fantastisch afgelopen seizoen. Dan is het logisch dat er een volgende stap komt. Ik zou hem graag in de Champions League zien met Club Brugge, maar hij heeft laten zien dat hij bij de beste voetballers van België behoort."

Feyenoord-doelman vertrekt