Klaiber hoopt op speelminuten: ‘Denk dat ik dit seizoen nog een paar potjes kan spelen’

Sean Klaiber staat alweer een tijdje op het trainingsveld nadat de rechtsachter herstellende was van een blessure. Klaiber speelde dit seizoen nog geen minuut en hoopt snel nog wat minuten te kunnen maken, zo laat hij weten in een gesprek met Ajax TV.

De rechtsachter scheurde in de voorbereiding van het huidige seizoen zijn kruisband af en was hierdoor lang uit roulatie. Inmiddels is Klaiber weer terug op het traingingsveld waar hij zijn oude vorm hoopt op te pakken. “Ik voel dat ik echt sterker ben geworden. Ik heb vandaag voor het eerst duels gespeeld. Dat is ook weer een stap in mijn revalidatie. Als dat goed gaat, kan het snel gaan."

Hoop op speelminuten

Klaiber richt zich vooral op de voorbereiding van aankomend seizoen, maar hoopt toch stiekem om nog een paar wedstrijden mee te pakken van het huidige seizoen. “Voor het herstel van de knie is het misschien het best om me op de voorbereiding te richten. Maar zoals het nu gaat, denk ik zelf dat ik nog een paar potjes mee kan pakken. Het zou heel lekker zijn als ik aan het einde van het seizoen toch nog wat kan spelen.”

Feyenoord-doelman vertrekt