Wint Oranje het EK? Memphis Depay topscorer? Zeer mooie quoteringen bij TOTO!

Het EK gaat vrijdag 11 juni van start! Om 21:00 uur spelen Italië en Turkije het openingsduel. Daarmee hebben we direct één van de grote favorieten genoemd, want de Italianen zijn al 25 interlands op rij ongeslagen. Wie zijn de andere favorieten voor de EK-titel? En wie wordt topscorer van het toernooi? Fraaie quoteringen bij TOTO!

Blijft Italië ook tegen Turkije ongeslagen?

Zoals gezegd is Italië dus al heel lang ongeslagen en het is ook al een tijd geleden dat de ploeg van Roberto Mancini een tegengoal heeft moeten slikken. Acht maanden (!) geleden was Donny van de Beek de laatste speler die erin slaagde om de Italiaanse muur te slechten. In de zeven daaropvolgende interlands hield Gianluigi Donnarumma zijn doel schoon. Italië is dus in bloedvorm. Slaagt Turkije er in Rome wél in om Donnarumma te passeren?

Bekijk de quoteringen hier:

Italië wint en houdt de nul tegen Turkije (quotering van 2.16)

Wil jij het prachtige TOTO trainingspak winnen?

Maak hier snel een account aan en zet je voetbalkennis om in geld!

Frankrijk favoriet voor EK-titel?

De gedoodverfde favoriet voor de EK-winst lijkt Frankrijk. In 2016 nog verliezend finalist en in 2018 winnaar van het WK. De Fransen lijken alleen maar beter te worden, zeker nu Karim Benzema na een afwezigheid van zes jaar weer bij de selectie zit. Met Paul Pogba, N'Golo Kanté, Kylian Mbappe en Antoine Griezmann heeft het een ploeg om bang van te worden. Wint Frankrijk na het WK in 2018 nu ook het EK? 

Bekijk de quoteringen hier:

Frankrijk wint het EK (quotering van 5.45)

Inzetten op EK-titel Oranje kan je héél veel opleveren!

Of zorgt het Nederlands elftal voor een enorme verrassing? Natuurlijk is Oranje geen favoriet, maar het verleden leert dat wanneer de verwachtingen het laagst zijn, Nederland vaak op zijn best is. Dit was op het WK 2014 zo, toen Louis van Gaal vlak voor het EK besloot naar een 5-3-2-formatie te schakelen, en toen werd Oranje derde. In de halve finale ging het toen na strafschoppen mis tegen Argentinië. Ook nu gaat Nederland vermoedelijk in deze formatie aantreden. Een groot voordeel ten opzichte van de Fransen is dat Nederland in een relatief makkelijke poule zit met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Dat geeft Frank de Boer wat meer tijd om deze tactiek te perfectioneren. Stunt aanstaande?

Bekijk de quoteringen hier:

Nederland wordt Europees kampioen (quotering van 18.00)

Bekijk ook deze EK countdown actie van de dag! (gaat in op 11 juni)

Op 11 juni geldt de volgende countdown actie: Nederland wint alle groepswedstrijden en Memphis Depay produceert de meeste goals voor Oranje op het EK (quotering was 5.00 en is nu 7.50!)

Wie wordt topscorer van het EK: Kane, Memphis of iemand anders?

De grote man bij Oranje is Memphis Depay en hij staat vrijwel altijd aan de basis van doelpunten. Memphis, die hard op weg lijkt naar FC Barcelona, gaf in zijn laatste twintig interlands dertien assists en scoorde ook dertien keer. Indrukwekkende cijfers. Bovendien neemt hij de strafschoppen en vrije trappen, en zit hij in de poule met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Memphis topscorer?

Een andere topspits met een makkelijke poule is Harry Kane. Engeland heeft het net als Oranje getroffen met tegenstanders als Kroatië, Schotland en Tsjechië. Met dergelijke tegenstanders weet de spits van Tottenham Hotspur meestal wel raad. De aanvoer bij Engeland is perfect, want Jadon Sancho, Phil Foden, Mason Mount, Raheem Sterling, Jack Grealish en Marcus Rashford kunnen de spits perfect bedienen. Kane neemt de strafschoppen bij Engeland, niet onbelangrijk in dit VAR-tijdperk...

Bekijk de quoteringen hier:

Memphis Depay wordt topscorer van het EK (quotering van 15.00)

Harry Kane wordt topscorer van het EK (quotering van 6.40)

Weet jij het beter dan Koning TOTO Wesley Sneijder? Kom dan maar! 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl