'PSV wijst bod van tien miljoen euro op Steven Bergwijn af'

'PSV wijst bod van tien miljoen euro op Steven Bergwijn af'

De Telegraaf meldt dat het Italiaanse Torino zich bij PSV zou hebben gemeld voor de talentvolle Steven Bergwijn. De stadsgenoot van Juventus had een bod van tien miljoen euro gedaan op de negentienjarige vleugelaanvaller, maar het bod is direct door PSV van tafel geveegd. Bergwijn heeft nog een contract tot 2021 bij PSV. 

Eerder deze maand werd Bergwijn nog in verband gebracht met een vertrek naar FC Barcelona. Zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen verwees het gerucht naar de prullenbak. Woensdag doken er ook berichten op dat Lazio in de zoektocht naar een opvolger voor Keita bij Bergwijn zou zijn uitgekomen. De Romeinen kozen echter voor Nani en werden nooit echt concreet voor Bergwijn.

Torino is dat nu dus wel, maar zij hebben van Marcel Brands te horen gekregen dat PSV Bergwijn deze zomer niet zal laten gaan. De Eindhovenaren zien de vleugelaanvaller dit seizoen een belangrijke rol spelen en willen hem dus niet kwijt. De zaakwaarnemer van Bergwijn bevestigt dat Torino zich gemeld, maar wil niet ingaan op de bedragen die genoemd worden.

Inmiddels heeft Torino zich verstekt met AC Milan aanvaller Mbaye Niang. 

Feyenoord-doelman vertrekt