Dank Götze is groot: 'De club heeft me eraan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou'

De eredivisie is een bezienswaardigheid armer na de transfer van Mario Götze naar Eintracht Frankfurt. In Duitsland heeft de aanvallende middenvelder een contract getekend tot medio 2025. Daarmee komt er voor de Duitser na twee jaar een eind aan zijn avontuur in Eindhoven.

In een laatste dankwoord richt hij zich tot alles wat PSV een warm hart toedraagt. 'Er zijn zoveel manieren om dankjewel te zeggen! De club wil ik bedanken voor de hartelijke ontvangst en het goede gevoel wat ze me vanaf het begin heeft gegeven. Ik heb veel plezier gehad in het spelletje en de club heeft me eraan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou', zegt Götze via Twitter.

Ook heeft hij mooie woorden over voor de supporters. 'Dank naar de waanzinnige fans! Ik zal nooit vergeten dat ik scoorde voor een volgepakte tribune. We hebben jullie support zelfs gevoeld toen de stadions vanwege de pandemie leeg waren.'

'Misschien zien we elkaar weer'

Omdat de 30-jarige middenvelder naar de Europa League-winnaar van afgelopen seizoen verkast, is hij zeker van Champions League-voetbal in het komende seizoen. PSV moet zich daarentegen via de voorrondes zien te plaatsen voor het miljardenbal. 'Succes in de kwalificatie reeks van de Champions League. Misschien zien we elkaar weer', besluit Götze zijn bericht met een knipoog.