Het programma van PSV in de maand januari

De maand januari is een belangrijke voor PSV. De Eindhovenaren spelen drie wedstrijden in acht dagen, een druk speelschema dus. Zo wacht er onder andere het treffen met Ajax en wordt er bekervoetbal gespeeld.

FC Groningen uit

PSV reist in haar eerste duel van 2022 af naar het Hoge Noorden waar ze het opnemen tegen FC Groningen. De Groningers kennen een moeizaam seizoen en bezetten momenteel plek 12 op de ranglijst. In de vorige ontmoeting waren de Eindhovenaren met 5-2 te sterk voor de club uit Groningen.

Telstar Thuis

In de achtste finales van de KNVB beker neemt PSV het in eigen huis op tegen Telstar. De ploeg van trainer Roger Schmidt kwalificeerde zich eerder ten kostte van Fortuna Sittard voor de volgende ronde (0-2). Telstar wist eerder door te bekeren door Spakenburg met 5-3 te verslaan.

Ajax thuis

Op 23 januari neemt PSV het in eigen huis op tegen Ajax. De Eindhovenaren zullen revanche willen nemen voor de nederlaag in Amsterdam eerder dit seizoen (5-0). Deze topper belooft een spektakelstuk te worden. Op dit moment staan de Eindhovenaren met één punt meer op de eerste plek. Door te winnen van Ajax loopt PSV verder uit en kunnen ze behoorlijke stappen zetten richting de titel.