Oranje mag na zege op Denemarken weer dromen van Pot 1 bij WK-loting

Het Nederlands elftal maakt nog altijd kans om toe te treden tot Pot 1 bij de WK-loting. De formatie van bondscoach Louis van Gaal moet in dat geval hopen op een uitglijder van Portugal én een zege op Duitsland.

De zeven hoogstgeplaatste landen van de FIFA-wereldranglijst en gastland Qatar behoren tot Pot 1 bij de WK-loting. Qatar, België, Brazilië, Frankrijk, Argentinië, Engeland en Spanje hebben zich al verzekerd van een plek in Pot 1. Daardoor is er nog maar één plek vrij. 

Portugal ligt op pole position om Pot 1 te completeren. De huidige nummer acht van de FIFA-ranking hoeft in de finale van de play-offs alleen nog maar af te rekenen met Noord-Macedonië. Als de Portugezen verliezen van Noord-Macedonië, voegt de nummer negen van de wereldranglijst zich toe aan Pot 1.

Die plek is momenteel in handen van het Nederlands elftal. In het geval dat Oranje de oefenwedstrijd tegen Duitsland winnend afsluit, verzekert de ploeg zich van een plek in Pot 1. De WK-loting vindt aanstaande vrijdag in Doha plaats en begint om 17.00 uur Nederlandse tijd.  

De huidige top tien van de FIFA-ranking

De huidige top tien van de FIFA-ranking

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl