'Brobbey schijnt steeds minder tevreden te zijn met het tekenen van zijn contract'

Hoewel Erik ten Hag het in het midden liet, is Mike Verweij van DeTelegraaf overtuigt: Ajax gaat komende zomer een poging doen om Brian Brobbey terug te kopen. De spits zou naar verluidt een beetje spijt hebben van zijn transfer naar RB Leipzig.

De talentvolle spits tekende onlangs voor vier jaar in Duitsland bij RB Leipzig. Echter zijn inmiddels trainer Julian Nagelsmann en technisch directeur Markus Krösche (naar respectievelijk Bayern München en Eintracht Frankfurt), vertrokken bij de club. Deze twee hebben Brobbey overgehaald om naar Duitsland te komen.

Spijt van zijn transfer?

Volgens journalist Mike Verweij is Brobbey niet meer zo zeker van zijn transfer naar de Bundesliga: "Brobbey schijnt steeds minder tevreden te zijn met het tekenen van zijn contract, maar dat zal hij nooit hard roepen. En nu José Mourinho aangesteld is bij AS Roma is ook de kans vrij groot dat Justin Kluivert daar weggaat. Mourinho was al gek van Kluivert toen hij nog bij Ajax speelde. Dan zit je daar als Brobbey in je eentje in Duitsland. Ik kan me voorstellen dat hij denkt: nou, misschien had ik toch iets anders moeten beslissen. Ik denk ook dat dat gevoel bij Ajax leeft", aldus Verweij in de voetbalpodcast van DeTelegraaf.

Feyenoord-doelman vertrekt