Van Bronckhorst tevreden over nieuwe Feyenoord-selectie: "Ze kunnen er gelijk staan"

Van Bronckhorst tevreden over nieuwe Feyenoord-selectie: "Ze kunnen er gelijk staan"

Giovanni van Bronckhorst heeft laten weten dat hij tevreden is over de nieuwe selectie van Feyenoord. Naast de basisspelers maken ook de wisselspelers indruk op de oefenmeester.

Tijdens de wedstrijd tegen FC Twente konden enkele debutanten zich laten zien, onder wie de nieuwe aanwinsten Sofyan Amrabat en Jerry St. Juste. Van Bronckhorst ziet laatstgenoemde speler, die op de bank begon, als een goed voorbeeld van hoe breed de selectie van Feyenoord is. "De indruk die ik bij St. Juste al weken heb, is dat het een versterking is voor onze selectie", zo vertelt Gio tegenover Feyenoord TV.

"We hadden tegen FC Twente twee wissels, het inbrengen van Sofyan en Jeremiah. Dat zijn jongens die er gelijk kunnen staan. Ik ben blij dat de selectie in dat opzicht breder is. Dat we dit soort jongens kunnen brengen. Het zijn jongens die potentiële basisspelers zijn. Daar ben ik heel blij mee."

Kevin Diks
Ook ziet Van Bronckhorst steeds meer van de oude Kevin Diks terug, die wordt gehuurd van Fiorentina. "Hij speelde een heel goede wedstrijd. Ik vond hem met name ook heel goed in balbezit. Hij was zeker in de duels."

"De voorgaande duels was dat minder, maar het is een jongen die pas twintig is", vervolgt de manager. "Hij is nieuw bij de club, moet wennen aan zijn medespelers. Ik ben blij voor hem dat hij het beter heeft gedaan. Dat hoorde je ook aan de waardering van het publiek. Dat geeft vertrouwen."

Feyenoord-doelman vertrekt