Giménez prijkt op Portugese cover, Het Legioen is boos: "Benfica, het PSV van Portugal"

Santiago Giménez is vrijdag op de voorpagina van Record verschenen. Volgens de Portugese krant is Benfica geïnteresseerd in de spits van Feyenoord.

Naar verluidt wordt Giménez al maanden gevolgd door Benfica en geldt hij als de ideale vervanger van Gonçalo Ramos, die deze zomer naar alle waarschijnlijkheid vertrekt uit Lissabon. Feyenoord verlangt minimaal 50 miljoen euro voor de aanvaller uit Mexico, die nog tot medio 2026 vastligt in De Kuip, zo klinkt het.

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Giménez ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur staat. "Er is het hele seizoen veel gepraat, het is normaal om te praten, maar we hebben van geen enkel team een ​​voorstel ontvangen en we hebben belangrijke communicatie met Feyenoord en Dennis te Kloese, dus uiteindelijk zullen we zien wat er gebeurt. De markt, we weten ook dat het lang duurt voordat het september is", zo reageerde zijn vader Christian Giménez bij ESPN op de transfergeruchten.

Benfica heeft dus opnieuw zijn pijlen gericht op een speler van Feyenoord. Eerder deze transferzomer werd aanvoerder Orkun Kökçü voor een bedrag van 25 miljoen euro losgeweekt bij de Stadionclub. Vorig jaar kwam ook middenvelder Fredrik Aursnes over uit De Kuip. Een transfer van Giménez naar O Glorioso ligt echter niet in de lijn der verwachting. Het Algemeen Dagblad schreef donderdagmiddag dat Feyenoord niet van plan is om de Mexicaan de zomer te verkopen.

De voorpagina van Record (TEKST GAAT VERDER ONDER DE TWEET)

Het Legioen is boos

De supporters van Feyenoord hopen ditmaal wél op een fatsoenlijk transferbedrag, zo blijkt uit reacties op verschillende Feyenoord-sites. Na de transfer van Kökçü naar Benfica uitte Het Legioen massaal hun onvrede over de transfersom. "Benfica, het PSV van Portugal", zo is de tendens na de berichtgeving rond Giménez. Een greep uit de reacties...

Ook interessant