Gevlucht? Quincy Promes verkocht dit penthouse aan deze top-DJ

De Nederlandse voetballen Quincy Promes verkocht na zijn veroordeling zijn penthouse in Amsterdam aan een bekende DJ. Is Promes dan toch gevlucht?

Komt Quincy Promes nog wel terug naar Nederland?

Nadat Promes op 19 juni 2023 tot 1,5 jaar cel veroordeeld werd voor de mishandeling van zijn neef bezwoer zijn advocaat dat hij terug zou komen naar Nederland. Advocaat Malewicz legde daarbij uit dat hij, mede omdat hij van meerdere misdrijven verdacht wordt, wacht tot na zijn carrière. De verwachting is namelijk dat de voetballer bij aankomst in Nederland direct in de cel gezet wordt.

Of Promes nog terugkomt blijft voor veel mensen de vraag. Zeker nu er een opvallende vastgoedtransactie gesignaleerd is.

Quincy Promes verkoopt exclusief penthouse

Bekendeburen.nl wist namelijk te achterhalen dat Promes zijn exclusieve penthouse aan de Amsterdamse Zuid-As heeft verkocht.

DJ Martin Garrix is de koper

De koper van het exclusieve penthouse is DJ Martin Garrix. Hij mag zich voor 2,5 miljoen euro de nieuwe eigenaar noemen. Daarmee breidt hij zijn collectie uit. De bekende DJ heeft namelijk al meerdere penthouses in hetzelfde complex.

Waar de ene voetbalprof Amsterdam dus verlaat keert er een andere bekende voetballer terug. Matthijs de Ligt kocht namelijk dit optrekje als tweede huis.