Kijk: Mathijs de Ligt koopt tweede huis in Amsterdam

Matthijs de Ligt koopt (weer) een huis in Amsterdam. Dit vermogen betaalde hij...

Hoewel Matthijs de Ligt in de zomer van 2022 een miljoenentransfer van Juventus naar Bayern München maakte en nu tot de zomer van 2027 in Duitsland onder contract staat is hij klaarblijkelijk van plan om meer tijd in Nederland door te brengen.

Matthijs de Ligt koopt miljoenenpand van Denie Bles

De stervoetballer heeft namelijk in Amsterdam een prachtig pied-à-terre (tweede huis) gekocht.

Bekendeburen.nl weet te melden dat hij deze mooie benedenwoning voor 2,7 miljoen euro kocht van sterrenstylist Danie Bles (onder meer styliste van Sylvie Meis en leontine Borsato). De woning die je hieronder ziet heeft een opppervlakte van 191 vierkante meter en ligt op fietsafstand van het centrum en de gezellige Cornelis Schuytstraat. (tekst gaat verder na de foto)

(bron: www.bekendeburen.nl)

Matthijs de Ligt belegt zijn vermogen graag in vastgoed

De sterspeler hoefde voor de aankoop van dit pand geen hypotheek te nemen. Hij betaalde deze aankoop direct en dat is gezien het vermogen van deze international ook wel logisch.

Overigens bezit De Ligt nog drie panden in Amsterdam. Daarmee schaart hij zich in een heus rijtje 'vastgoedbaronnen' in de selectie van het Nederlands elftal, zo kocht deze international zelfs vier panden tegelijk.