Manchester City veegt bod van 80 miljoen euro op veelal bank zittende Duitser van tafel

Bayern München is druk bezig om Leroy Sané los te weken bij Manchester City. De Duitsers hoeven niet te rekenen op veel medewerking van de Engelse topclub. Een bod van tachtig miljoen euro is zonder genade van tafel geveegd, zo meldt The Guardian. 

Manchester City wil graag dat Leroy Sané bij de club blijft. Toch houdt men er wel rekening mee dat de buitenspeler zelf wil vertrekken, omdat hij dit seizoen vaak op de bank plaats moet nemen. Toch zou de kampioen van Engeland bij een 'niet te weigeren bod' mee willen werken aan een transfer. Ook in het achterhoofd houdend dat het nog beschikt over Riyad Mahrez, Bernardo Silva en Raheem Sterling voor op de flanken. 

Opvolger Robben
Bayern München ondertussen maakt er geen geheim van dat men Sané maar al te graag wil contracteren. “Sané zou de opvolger worden van Arjen Robben en Franck Ribéry, wat erg interessant is”, aldus voorzitter Karl-Heinz Rummenigge.

Bekijk hieronder enkele goals en skills van Sané. (Tekst gaat verder onder video)

Moeilijke opgave
Toch weten de Duitsers ook dat het geen makkelijke opgave zal worden om Sané binnen te slepen. De 23-jarige Duitser heeft nog een contract voor twee jaar in Manchester. “City verkoopt namelijk niet zomaar spelers omdat het nodig is. Ik denk dat de speler overtuigd moet worden om de wil te hebben om voor Bayern te gaan spelen”, zo vertelde Rummenigge onlangs in gesprek met de Duitse media.