Makkelie blijft in de race voor nieuwe wedstrijd op het WK

Danny Makkelie mag blijven dromen van een nieuwe wedstrijd op het WK in Qatar. De FIFA maakte woensdagavond een lijst bekend met twintig scheidsrechters die nog kans maken op een kwartfinale, een halve finale of de WK-finale. Al is de kans op een eventuele WK-finale wel een stuk kleiner geworden voor de Nederlandse scheidsrechter na de wedstrijd tussen Polen en Argentinië (0-2).

Makkelie kende aan het eind van de eerste helft, bij een stand van 0-0, een dubieuze penalty toe aan Argentinië. Dat leidde op social media en landelijke televisie tot veel verontwaardigde reacties. Lionel Messi miste de strafschop, maar ondanks dat werd er met verbazing gereageerd op de beslissing van VAR Pol van Boekel om Makkelie naar de zijkant te roepen. 

Ook een eventueel succes van het Nederlands elftal kan de arbiter nog in de weg staan. Een overwinning van Oranje op Argentinië betekent zo goed als einde toernooi voor Makkelie. Hetzelfde overkwam Björn Kuipers op het WK 2014. Destijds bepaalde de FIFA dat een scheidsrechter niet in aanmerking komt voor een WK-finale als 'zijn land' zich plaatst tot de halve finale. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl