De Kuip reageert op felle kritiek Van Gaal met briefje op espressomachine

Louis van Gaal moet woensdagavond verrast hebben opgekeken toen hij de kleedkamer van De Kuip binnenwandelde. Op de espressomachine trof de bondscoach namelijk een briefje aan, afkomsting van Team Stadion Feijenoord. 

Het had alles te maken met de felle kritiek die Van Gaal afgelopen zaterdag uitte op het Rotterdamse stadion. Op de sfeer en het veld had hij niets aan te merken, maar de faciliteiten zouden niet in orde zijn. De oefenmeester nam na afloop van Oranje - Polen de woorden 'oude troep' in de mond.

Doormiddel van een briefje op de espressomachine voorzag De Kuip de bondscoach van een reactie. 'Beste meneer Van Gaal, we hopen dat deze koffie u beter zal smaken.' Meneer Van Gaal nam de boodschap mee naar het veld en toonde het briefje voor de camera van de NOS.

'Ik was verrast door de espressomachine in onze kleedkamer', vertelt hij. 'Een heel lief kaartje. Ik heb hem speciaal meegenomen. Ze doen het niet voor niets. Misschien zijn ze het wel met me eens', besluit de 70-jarige oefenmeester op geheel eigen wijze.

Feyenoord-doelman vertrekt