Suikeroom NEC, Marcel Boekhoorn, heeft relatie met de zus van Yolanthe

Marcel Boekhoorn (Nijmegen, 30 oktober 1959) is een Nederlands ondernemer en investeerder. Zijn fortuin maakte hij onder meer met de aan- en verkoop van Telfort. Hij is onder meer eigenaar van Ouwehands Dierenpark en is van 2018 tot 2020 eigenaar geweest van winkelketen HEMA.

Quote 500

Met een geschat vermogen van €1,8 miljard staat Marcel Boekhoorn op plek 17 van de Quote 500.

Boekhoorn is groot fan en investeerder van NEC. De miljardair wil van NEC een stabiele Eredivisieploeg maken, werd zaterdag bekend, en is bereid daarvoor (weer) miljoenen euro’s in de Nijmeegse voetbalclub te stoppen. Zondag promoveerde NEC ten koste van NAC naar de Eredivisie, 1-2 winst in Breda

Suikeroom NEC

Van een overname van NEC door Boekhoorn is geen sprake. Hij vindt dat de club van de mensen is, niet van één eigenaar. Boekhoorn zou miljoenen euro’s in de club willen stoppen als hij de koers mag bepalen.

Eerder zei hij zelf over een eventuele overname van de Nijmeegse voetbalclub: "Als je in NEC geld stopt, moet je dat niet als investering doen, maar omdat je van die club houdt. Anders zit je op de tribune, krijgt een van jouw spelers een tik tegen zijn knie en krijg jij een hartverzakking. Daar heb ik geen zin in." En ook: "Ik vind: een voetbalclub is van de gemeenschap. Daar moet je met je poten vanaf blijven."

Ondernemer Marcel Boekhoorn maakte zaterdag bekend dat hij weer in NEC stapt, zondag kon 'ie gelijk feestvieren.

Marcel Boekhoorn 6 jaar geleden: "Ik zal altijd voor NEC zorgen"

Marcel Boekhoorn wordt na zijn overname van winkelketen Hema besproken door hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck en Quote 500-chef Tom Wouda. Uit 20018.

Boekhoorn heeft een relatie met Rebecca Cabau van Kasbergen, de zus van Yolanthe. 

Video van Rebecca Cabau van Kasbergen. 

Feyenoord-doelman vertrekt