Ajax vindt nieuw directielid: "Bewijzen geen marionet te zijn"

Volgens De Telegraaf is Ajax van plan om Maurits Hendriks toe te voegen aan de directie. De voormalig technisch directeur van NOC*NSF wordt aangesteld als operationeel directeur en moet algemeen directeur Edwin van der Sar ondersteunen. Journalist Valentijn Driessen is argwanend: "Het voetbalgehalte in de Ajax-directie wordt structureel verder uitgehold", aldus de chef voetbal van De Telegraaf in zijn column. 

Hendriks verdiende zijn sporen buiten de voetballerij in de sportwereld, waarmee zijn aanstelling volgens Driessen tegen de principes van de 'fluwelen revolutie' van Johan Cruijff in gaat: "Deze was erop gericht om voetbaltoppers en voetbalbedrijf te laten leiden. Geen bestuurstijgers of carrièrejagers uit het bedrijfsleven", schrijft de journalist in zijn column. Het is volgens Driessen aan Hendriks om te bewijzen dat hij onafhankelijk van de raad van commissarissen durft te handelen: "Het is niet dat de 61-jarige geen kwaliteit bezit of een puinhoop heeft achtergelaten bij NOC*NSF. Nee, Hendriks moet bewijzen dat hij niet de luistervink in de directie is, die als doorgeefluik functioneert", aldus Driessen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl