Boëtius had last van fluitconcerten in De Kuip: "Ik blokkeerde echt een beetje"

Jean-Paul Boëtius heeft last gehad van de fluitconcerten in De Kuip. De aanvaller van Feyenoord erkent dat hij in een sportieve dip zat, maar stelt dat de negatieve signalen van de tribunes hem niet hielpen om zijn vorm terug te vinden. 

"Ja, als speler krijg je het gemor op de tribunes heus wel mee. En ik snap ook dat de mensen meer verwachten, dat is terecht. Alleen gefluit helpt niemand verder, ik blokkeerde echt een beetje", zegt Boëtius in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het moest ook beter, dat wist ik. Maar soms klonk er al gefluit voor ik daadwerkelijk was ingevallen. Dat had gewoon invloed op me."

"Ik zat met mezelf in de knoop en de trainer zag dat ook", gaat de 23-jarige voetballer verder. Onlangs was hij eindelijk weer belangrijk voor Feyenoord met een doelpunt in het gewonnen duel tegen AZ (2-1). "Je zoekt dan naar vertrouwen en dan helpen doelpunten en assists meer dan al het andere. Op trainingen gaat het vaak zo lekker, maar het gaat natuurlijk om wedstrijden."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl