De Champions League-route van PSV

PSV eindigde in seizoen 2021/22 als tweede in de Eredivisie en komen daardoor terecht in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Onder Roger Schmidt wisten de Eindhovenaren zich niet te plaatsen voor het miljardenbal, maar wellicht slaag opvolger Van Nistelrooij er wél in. Dit is de mogelijke route!

Doordat AS Monaco als derde is geëindigd in de Franse competitie hebben de Eindhovenaren een geplaatste status. Dat betekent dat PSV op papier gunstigere tegenstanders treft in de voorrondes. In de derde voorronde is AS Monaco één van de mogelijke tegenstanders. Ook Union Saint-Gilloise, Sturm Graz of de winnaar van het duel van FC Midtjylland met Fenerbahçe of AEK Larnaca kan uit de koker rollen. De loting is op 18 juli.

Die geplaatste status betekent voor PSV dat zij in de derde voorronde topploegen als Rangers FC en SL Benfica niet kunnen loten. Zij kunnen echter wel aan elkaar gekoppeld worden in de vierde en laatste ronde. Een pikant weerzien met Roger Schmidt is dus niet uitgesloten. Welke tegenstanders de Eindhovenaren nog meer kunnen treffen, moet blijken uit de uitslagen van de andere voorrondes.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl