FC Twente snapt niets van uitspraken Jan Smit: "Voorzitter rvc KNVB is er voor alle clubs"

FC Twente heeft met verbazing gereageerd op de uitspraken van Jan Smit. De voorzitter van de rvc van de KNVB liet weten dat hij het niet erg zou vinden als FC Twente degradeert. "Ik ben te veel Almeloër om een traan te laten bij de degredatie van FC Twente'', vertelde hij aan De Telegraaf.

''Als dit gezegd is, verbaast ons dat. Een voorzitter van de rvc van de KNVB is er immers voor alle clubs", laat FC Twente weten in een officiële reactie. Jan Smit trad in 2017 aan als voorzitter van de Raad van Commissarissen van de KNVB maar was vorig jaar nog voorzitter van streekgenoot Heracles Almelo. Vrijdag om 20.00 uur staat de derby Herales Almelo - FC Twente op het programma. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl