'Feyenoord slaat dubbelslag in Noorwegen'

Na het binnenhalen van Marcus Holmgren Pedersen shopt Feyenoord verder in Noorwegen. Volgens het doorgaans goedgeïnformeerde FeyenoordTransfermarkt gaan de Rotterdammers zich versterken met linksback Fredrik André Bjørkan (22). Ook heeft Feyenoord volgens het Algemeen Dagblad een oogje op middenvelder Joshua Kitolano (19). 

Fredrik André Bjørkan

Feyenoord wil met het aantrekken van Bjørkan vroegtijdig anticiperen op een eventueel vertrek van Haps of Malacia. De Noorse verdediger van FK Bodø/Glimt speelde al 101 wedstrijden voor de club waarin hij zes keer scoorde. Bjørkan heeft nog een contract voor een half jaar en heeft volgens Transfermarkt.com een transferwaarde van 1,2 miljoen euro.

Joshua Kitolano

Met het aanstaande vertrek van Jordy Wehrmann en de belangstelling voor Wouter Burger heeft Feyenoord achter Leroy Fer een nieuwe 'nummer 6' nodig. Joshua Kitolano is één meter zeventig en pas negentien jaar oud. De middenvelder is al sinds zijn vijftiende jeugdinternational voor Noorwegen. Hij heeft nog een contract bij Odds BK tot eind 2022 en volgens transfermarkt.com moet hij zevenhonderdduizend euro kosten.

Feyenoord-doelman vertrekt