Keert Benzema terug in het Franse team tijdens de finale?

Op social media gaat het gerucht rond dat Karim Benzema nog wel eens zou kunnen terugkeren in de Franse nationale ploeg. Vlak voor de start van het WK liep de spits een dijbeenblessure op. Toen werd er al gezegd dat het niet uitgesloten was dat de Franse ster nog in actie zou komen in Qatar.

Volgens Spaanse media heeft Benzema de training bij zijn club Real Madrid hervat. De bondscoach van Frankrijk, Didier Deschamps, heeft vlak voor het begin van het toernooi geen vervanger opgeroepen voor de geblesseerde aanvaller. Dat betekent dat Benzema nog steeds op de spelerslijst staat en er een mogelijkheid is dat hij weer opnieuw wordt opgeroepen.

Frankrijk won woensdagavond in de halve finale van Marokko met 2-0. De huidige wereldkampioen gaat het in de finale opnemen tegen het Argentinië van Lionel Messi. Vier jaar geleden zat Benzema ook al niet bij de selectie na zijn lange ingewikkelde historie bij de ploeg. Deze editie lijkt Frankrijk de ster niet te missen. Kylian Mbappé wist al vijf keer te scoren, Olivier Giroud viermaal.

Feyenoord-doelman vertrekt