FC Groningen weigerde Mahi voor meer dan 3 miljoen te verkopen: "Konden we niet maken"

FC Groningen weigerde Mahi voor meer dan 3 miljoen te verkopen: "Konden we niet maken"

Mimoun Mahi kon naar verluidt voor ongeveer drie miljoen euro naar Fulham verkassen afgelopen transferperiod. Toch weigerde Groningen het bod op de aanvaller.

Volgens technisch manager Peter Jeltema waren er al teveel spelers vertrokken. "Dan kun je niet ook nog Mahi verkopen. De supporters hadden denk ik de dug-out in brand gestoken, anders had Nijland hem zelf nog wel op de fiets weggebracht", aldus Jeltema tegenover FC Noord.

Toch was het een lastige beslissing. "We hebben in de finale van de transferperiode wel even lopen zweten op het bedrag wat een Engelse club voor Mahi bood. Met 3,3 miljoen zit je aardig in de richting, dat zijn voor FC Groningen grote bedragen. Als zo’n bedrag weer geboden wordt, dan is die weg. Dat lijkt hartstikke reëel."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl