Luuk de Jong deze zomer terug naar PSV? Het kan zomaar gebeuren

PSV wil komend seizoen een serieuze aanval doen op landskampioen Ajax en heeft een oude bekende op het oog die daarbij moet gaan helpen: Luuk de Jong, op dit moment nog contractspeler bij Sevilla. 

Afgelopen week meldde het Eindhovens Dagblad al dat de naam van Luuk de Jong was gevallen, maar dat het mogelijk een jaar te vroeg zou zijn voor een terugkeer bij PSV. Vanuit Spanje komen inmiddels andere signalen doorn.

luuk de jong van sevilla terug naar psv transfernieuws

De nummer vier van La Liga zou de transferinkomsten goed kunnen gebruiken en ook Luuk de Jong staat, naar verluidt, niet onwelwillend tegenover een versnelde comeback in Eindhoven.

Sevilla-directeur

Sevilla-directeur Monchi zou zelfs al kenbaar hebben gemaakt dat hij wil onderhandelen met PSV's technisch manager John de Jong. Al is niet duidelijk wat de Oranje-international moet kosten. Twee jaar geleden telde Sevilla nog ruim 15 miljoen euro neer voor De Jong. 

Luuk de Jong matchwinnaar Europa League-finale Sevilla-Inter (3-2)

Vorig seizoen vervulde De Jong nog een heldenrol bij Sevilla in de Europa League-finale. De kopsterke spits scoorde tweemaal in een spectaculaire finale tegen Internazionale (3-2). 

Feyenoord-doelman vertrekt