Paixao vliegt terug naar Brazilië in afwachting op visum

Feyenoord moet het nog even doen zonder aanwinst Igor Paixao. De vleugelaanvaller beschikt nog niet over een visum en vliegt daarom terug naar zijn vaderland Brazilië. Daardoor is Paixao nog niet inzetbaar in de uitwedstrijd tegen RKC.

Volgens 1908.nl vertrok Paxiao dinsdagochtend vanaf Schiphol naar de luchthaven van Sao Paulo. Hoewel de transfer van de Braziliaan naar Feyenoord rond is, laat de aankondiging van de aanvaller nog even op zich wachten. Het medium weet te melden dat dit komt door het tijdverschil met Brazilië. Zeer waarschijnlijk zal Feyenoord de aanwinst tegen het einde van dinsdag 16 augustus onthullen. 

Zodra Paixao zijn visum te pakken heeft, vliegt de aanvaller direct terug naar Nederland. Mogelijk dat de aanwinst zijn eerste minuten als Feyenoorder kan maken in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen op zaterdagavond 27 augustus.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl