Advocaat bijt van zich af: "Hoe kan hij dat dan zeggen?"

Dick Advocaat heeft gereageerd op de kritiek van Dirk Kuijt, die de afgelopen periode nogal veel aan te merken had op Feyenoord.

Kuijt was bij Ziggo Sport kritisch op het spel van Feyenoord tegen Ajax. De voormalig profvoetballer schoof ook aan bij FC Rijnmond, waar hij liet weten dat hij het jammer vindt dat sommige talenten niet de kans krijgen in De Kuip.

Kuijt vindt namelijk dat sommige talenten niet slechter zijn dan de spelers die op dit moment de voorkeur krijgen bij het eerste elftal. De voormalig profvoetballer liep in maart nog stage bij Feyenoord 1, onder Advocaat dus.

Persconferentie

"Hoe kan hij daar nou over oordelen?', vroeg een geïrriteerde Advocaat zich woensdag af tijdens de persconferentie voorafgaand aan het thuisduel met Heracles Almelo. "Als hij dit soort dingen zegt, dan ben ik blij dat hij maar kort bij ons is geweest..."

Advocaat doelt met die laatste uitspraak op de stageperiode van Kuijt. "In die week dat hij er was waren die talenten er toch niet meer? Dus hoe kan hij dat dan zeggen? Hij mag zijn mening hebben, hoor. Maar ik begrijp die opmerking niet zo".

Feyenoord-doelman vertrekt