'Sjaak Swart vindt Ajacied beter dan PSV'er: "Doet het goed de laatste tijd"

Sjaak Swart vindt Jurriën Timber op dit moment beter dan Denzel Dumfries. Mister Ajax zegt in een interview tegenover Veronica Inside dat hij de Ajacied op dit moment eerder zou opstellen dan de rechtsback van PSV.

In een vooruitblik op het EK gaat Veronica Inside in gesprek met Sjaak Swart. De voormalig profvoetballer schat de kansen van Oranje hoog in. Op de vraag hoever Oranje kan komen op het EK antwoordt Swart: 'de laatste vier.'

Een Europese titel sluit mister Ajax ook niet uit: 'Dan moet je altijd een beetje geluk hebben. Je hebt altijd een slechte dag in zo'n toernooi.' Bij het doornemen van zijn ideale opstelling valt op dat hij kiest voor Jurriën Timber op de rechtsbackpositie in plaats van Denzel Dumfries. "De laatste tijd doet hij het goed en kan hij op die rechtsbackplaats prima uit de voeten. Hij is technisch, kan een man uitspelen en een goede voorzet geven."

Nieuwe speler op de markt

Een nieuwe bookmaker op de markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Registreer, zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervind zelf dat hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro.

Inschrijven

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Snelle uitbetaling
  • Licentie: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Registreer je en pak je welkomstbonus 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 24+

Feyenoord-doelman vertrekt