Bewijs van matchfixing? 'Spelers KAS Eupen gokten op eigen degradatiewedstrijd'

Het gaat van kwaad tot erger in België: de verdenkingen van matchfixing in de Belgische degradatiestrijd lijken wel degelijk ergens op gebaseerd. Spelers van KAS Eupen zouden volgens de Belgische kranten De Standaard en Het Nieuwsblad namelijk op hun eigen wedstrijd (4-0 zege op Moeskroen) hebben gegokt..

De wijze waarop KAS Eupen behouden bleef voor de Jupiler Pro League riep al vraagtekens op: dankzij vier zeer dubieuze doelpunten in de laatste zeventien minuten. vloog de ploeg er niet uit. KV Mechelen degradeerde heel toevallig op slechts één treffer. Wat het allemaal nog extra vreemd maakt: de spelers van AS Eupen gokten niet op een overwinning van de eigen ploeg, maar op een nederlaag. Om de schijn tegen te gaan? 

Aad de Mos vond het al dubieus

Aad de Mos volgde de ontknoping in de hoogste Belgische divisie ook en weet het vrij zeker, zo laat hij bij Ziggo Sport weten: "De trainer van KV Mechelen, Dennis van Wijk, had vijf weken geleden gezegd dat het een moeilijke klus zou worden: 'want ik vertrouw de laatste wedstrijd niet.' Twee ploegen uit Wallonië tegen elkaar… De arme jongen heeft gelijk gekregen."

KV Mechelen won zelf met 2-0 van Waasland-Beveren, alleen leverde het de club dus niets meer op. Ajacied Hassane Bandé, die het seizoen afmaakte bij KV Mechelen, kon er niets aan veranderen.

Jan Mulder over de bizarre slotfase

Meer van dit soort WTF-nieuws? Check de laatste berichten HIER!

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl