WTF: Sensationele rentree José Mourinho in Spaanse top?!

José Mourinho zit na zijn ontslag bij Manchester United sinds een paar weken zonder werk, maar daar komt mogelijk snel verandering in. De Portugees staat volgens de Britse tabloid The Sun namelijk op de radar van Real Madrid, dat in competitieverband maar blijft kwakkelen.

Real-voorzitter Florentino Perez zou volgens The Sun zijn zinnen hebben gezet op de sensationele rentree van Mourinho bij De Koninklijke, waar hij tussen 2010 en 2013 ook al werkzaam was. Een struikelblok kan echter de afkoopsom zijn. Manchester United verlangt namelijk een bedrag van zo'n vijftien miljoen euro als Mourinho nu alweer als coach aan de slag gaat.

Real blijft onder Santiago Solari, die het stokje van de ontslagen Julen Lopetegui overnam, maar kwakkelen en staat na achttien speelrondes al tien punten achter koploper Barcelona. De Champions League-houder scoort bovendien bijzonder moeizaam: pas 26 keer. Dat is minder dan bijvoorbeeld nummer tien Levante (dertig goals) en nummer veertien Celta de Vigo (29 goals).