‘Bayern München wil af van De Ligt en Mazraoui’

Bayern München wil niet verder met Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui, zo meldt Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sport. Om financieel budget vrij te maken, moeten er spelers verkocht worden en daarbij staan de twee oud-Ajacieden op de lijst. 

Kompany wil De Ligt en Mazraoui lozen 

Vincent Kompany staat vanaf volgend seizoen voor de groep bij Bayern München en zou intern hebben aangegeven welke spelers hij denkt dat kunnen vertrekken. Naast De Ligt en Mazraoui mogen ook Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Leon Goretzka en Serge Gnabry vertrekken. Bayern München kan met het geld van het verkopen van deze spelers gewenste versterking halen, zoals Fulham-middenvelder João Palhinha, die eerder al dicht bij een transfer naar de club was.  

Marktwaardes De Ligt en Mazraoui 

Bayern München heeft momenteel nog geen concrete aanbiedingen gekregen voor De Ligt en Mazraoui. De Ligt beschikt over een contract tot medio 2027 en een marktwaarde van zo’n 65 miljoen euro volgens Transfermarkt. Mazraoui ligt nog tot medio 2026 vast bij de Duitse grootmacht. Zijn marktwaarde bedraagt volgens Transfermarkt 30 miljoen euro. De Ligt zal zich na het EK gaan focussen op zijn toekomst.

Feyenoord-doelman vertrekt