'Feyenoord krijgt pittige concurrentie in strijd om Ivanusec'

Feyenoord hoopt zich deze zomer te versterken met Luka Ivanusec. In de strijd om zijn handtekening lijkt het pittige concurrentie te hebben gekregen. Olympique Marseille zou zich namelijk hebben gemeld voor de Kroatische aanvaller van Dinamo Zagreb. 

Eerder leek Feyenoord overige concurrentie, waaronder Real Mallorca, VfL Wolfsburg en Fiorentina, te hebben afgetroefd. Ivanusec zou zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar Feyenoord, om zo Champions League-voetbal te kunnen spelen. In Rotterdam-Zuid hoopte men de transfer snel te kunnen afronden, maar nu lijkt het stevige concurrentie te hebben.

Zo weet de Franse sportjournalist Abdellah Boulma te melden dat Olympique Marseille mondeling een eerste bod op Ivanusec heeft uitgebracht. Marseille is net als Feyenoord verzekerd van een plek in de groepsfase van de Champions League. Feyenoord, dat na drie aanbiedingen nog niet met Dinamo Zagreb tot een akkoord kwam, lijkt nu dus nog verder te moeten gaan. De transferwaarde van Ivanusec wordt op zo'n twaalf miljoen euro geschat.