Daley Blind hoopt op langer verblijf sterkhouder: "Hij is echt een jongen van de club"

Daley Blind hoopt dat Ajax de selectie voor volgend seizoen intact weet te houden. De verdediger annex middenvelder is ervan overtuigt dat zijn ploeg nog veel kan bereiken en hoopt eveneens dat Ryan Gravenberch aan de club verbonden blijft.

Ryan Gravenberch

Onlangs verlengde Blind zijn contract bij de Amsterdammers, hij hoopt daarmee een voorbeeld te zijn voor andere: "Als we de ploeg bij elkaar kunnen houden is er veel mogelijk. Met het verlengen van mijn contract heb ik wel een signaal afgegeven, en de club ook. Als we de groep grotendeels bij elkaar kunnen houden, is er veel mogelijk", zegt de verdediger tegen Het Parool.

Hoewel Gravenberch al bij meerdere topclubs wordt genoemd, hoopt Blind dat hij in Amsterdam blijft: "Ryan is een belangrijke speler, echt een jongen van de club die net als ik is doorgestroomd vanuit de jeugdopleiding. Hij heeft enorme stappen gemaakt, daar kan niemand omheen. Hij is een typisch voorbeeld van een speler met wie we in de toekomst een heel hoog niveau zouden kunnen aantikken."

Feyenoord-doelman vertrekt