Dit is de beeldschone vriendin van Cristiano Ronaldo

Als we het over een van de beste voetballers van het afgelopen decennia hebben, dan hoort Cristiano Ronaldo daar zeker bij. De Portugees won zowel met zijn clubs, als individu, vele vele trofeeën. Ook zijn beeldschone vrouw, Georgina Rodriguez, zou in zijn prijzenkast niet mistaan. 

Irina Shayk

Rond de kerst van 2016 verbrak Ronaldo de relatie met zijn toenmalige vriendin: Irina Shayk. De Russische dame was na haar relatie met de stervoetballer blij het dat het over was: "Ik denk dat een vrouw zich lelijk voelt met de verkeerde man aan haar zijde. Ik voelde me lelijk en onzeker", aldus Irina Shayk.

Georgina Rodriguez

Na de relatie met de Russische, stapte Ronaldo over op de Argentijnse Georgina Rodriguez. De beelschone dame is overigens ook de moeder van hun dochter Alana Martina. Hoewel ze dus moeder is, schaamt ze zich er niet voor om meerdere malen haar blote lichaam te vertonen op Instagram. Niet zo gek ook dat ze model is van beroep. Zo deed ze al campagnes voor verschillende bikini- en lingeriemerken. 

Kinderen 

Cristiano Ronaldo heeft samen met zijn vriendin Georgina Rodriguez één meisje: Alana Martina genaamd. Hoewel het Georgina Rodriguez haar eerste kind is, heeft Ronaldo niet stil gezeten. De geboorte van Alana Martina betekende voor Ronaldo alweer zijn vierde kind. Als hij nog even zijn best doet staan er in de toekomst misschien wel elf Ronaldo's binnen de lijnen.