De knapste ex-vriendinnen van Cristiano Ronaldo (foto's en video's)

Cristiano Ronaldo, wat weten we eigenlijk van zijn privé leven? In 2010 werd hij vader van zijn zoontje Cristiano Junior, in juni 2017 mocht de aanvaller de tweeling Eva en Mateo in zijn leven verwelkomen en in november 2017 kreeg hij een dochter genaamd Alana Martina. 

In de zomer van 2010 werd Ronaldo dus voor het eerst vader, van een jongetje dat naar hem is vernoemd: Cristiano Junior. De topspits zweeg over de identiteit van de moeder en voedt het ventje zonder haar op. "Wanneer hij oud genoeg is, zal ik hem vertellen wat ik gedaan heb, hoe ik mij voelde en alles wat er toen door mijn hoofd ging. Sommige kinderen krijgen hun ouders zelfs nooit te zien'', zei hij daar eerder over.

Cristiano Ronaldo vernoemd zoon naar zichzelf

Zoals je ziet heeft de zoon van de Portugees de liefde voor fitnessen duidelijk overgenomen van zijn vader. Zal zoonlief net zo'n afgetraind lichaam als zijn vader krijgen?

Tweeling Eva en Mateo

Na de halve finale van de Confederations Cup in Rusland (2017) besloot Cristiano Ronaldo om direct naar huis te vliegen. De reden? Hij werd vader van de tweeling Eva en Mateo. Verschillende Portugese media meldden dat het om een Amerikaanse draagmoeder ging, maar het is niet bekend wie de moeder van de tweeling is. 

Dochter Alena Martina

In november 2017 zijn Ronaldo en zijn Spaanse vriendin Georgina Rodriguez ouders geworden van een dochter genaamd Alana Martina. 

Ex-vriendinen Ronaldo

We beginnen eerst met de huidige vriendin van Ronaldo, Georgina Rodriguez. 

Irina Shayk

Tussen 2010 en 2015 was de Portugese voetballer samen met Irina Shayk. De Russische schoonheid was voorbestemd om pianiste te worden, maar bleek als model nog succesvoller te zijn en wij begrijpen wel waarom!

5 bekende mannen met wie Irina Shayk een relatie had

Wisten jullie trouwens dat de wereldberoemde Paris Hilton ook een affaire heeft gehad met Cristiano Ronaldo?

Paris Hilton

Raffaela Fico mag zichzelf ook een ex van CR7 noemen. 

De Russische toptennisser Maria Sharapova heeft ook met Cristiano Ronaldo het bed gedeeld. 

Compilatie van Maria Sharapova