Nieuwe problemen voor Cristiano Ronaldo: 'Aanvaller moet DNA afstaan voor verkrachtingszaak'

Cristiano Ronaldo is nog niet van zijn verkrachtingszaak af. De Amerikaanse autoriteiten hebben namelijk om DNA-materiaal van de Portugese ster van Juventus gevraagd. Dat verzoek is nu naar de Italiaanse justitie gestuurd, zo meldt The Wall Street Journal.

De Amerikaanse justitie wil onderzoeken of het DNA-materiaal dat op de jurk van Kathryn Mayorga is aangetroffen afkomstig is van Ronaldo. Mayorga is de vrouw die in september vorig jaar aangifte deed tegen de voetballer, die haar in 2009 zou hebben gedwongen seks met haar te hebben. Ronaldo schikte destijds door Mayorga 375.000 dollar 'zwijggeld' te betalen, maar wegens de aangifte in september en het verzoek om DNA-materiaal is de zaak heropend door de politie in Las Vegas. Eerder was het het Duitse Der Spiegel dat berichtte over de financiële afwikkeling van de zaak tussen Ronaldo en Mayorga.

Deze oude beelden van Ronaldo en Mayorga, die aanvankelijk nog samen in een club stonden en het ogenschijnlijk erg gezellig hadden, gingen enkele maanden geleden viral: