BREKEND: Burgemeester Enschede sluit supportershome FC Twente per direct na drugsvondst

BREKEND: Burgemeester Enschede sluit supportershome FC Twente per direct na drugsvondst

In het supportershome van FC Twente zijn donderdagavond drugs gevonden. De Burgemeester van Enschede, Onno van Veldhuizen, heeft daarom per direct besloten om het honk te sluiten. Tijdens het duel FC Twente - PSV startte de politie donderdagavond een onderzoek naar drugshandel. Kennelijk niet zonder succes.

"De handel van drugs vanuit het supportershome is absoluut ontoelaatbaar en zorgt voor ongewenste situaties," begint de Burgemeester zijn verhaal.

Supportershome gesloten

"Een voetbalstadion moet een plek zijn waar mensen veilig en ongestoord kunnen genieten van een mooie voetbalwedstrijd. Ik ga mij daarom op zeer korte termijn beraden op mogelijke bestuurlijke maatregelen. Sluiting van het home behoort hierbij tot de mogelijkheden,'' liet hij eerder weten. Inmiddels is het supportershome dus gesloten.

Terwijl het publiek werd verzocht om het stadion te verlaten, werd er op het veld gewoon doorgespeeld. De spelers lieten na afloop weten weinig te hebben meegekregen van de onrust. Het duel tussen Twente en PSV eindigde in een 2-2 gelijkspel door een late treffer van Bersant Celina.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl