Harroui blikt vooruit op stadsderby: "Daar kunnen we onze kracht uit halen"

Abdou Harroui denkt dat Sparta Rotterdam kan zorgen voor een stunt tegen Feyenoord. De twee clubs uit Rotterdam kruisen woensdagavond de degens in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal. 

"Wij hebben niks te verliezen", laat de 23-jarige middenvelder van Sparta Rotterdam weten aan Voetbal International. "Voor Feyenoord ligt dat natuurlijk anders. Daar kunnen wij misschien onze kracht uit halen".

Onervaren ploeg

Het spelen van play-offs om Europees voetbal is voor de meeste spelers van de club uit Rotterdam-west onbekend. Harroui ziet dat niet als een probleem. "Voor mij is het ook nieuw, maar we gaan alles geven".

"Als je het dan niet haalt, kan je in ieder geval zeggen dat je er alles aan hebt gedaan", vervolgt de Marokkaans-Nederlandse voetballer. "Een derby tegen Feyenoord met Europees voetbal op het spel, wat wil je nog meer?"

Programma play-offs

De stadsderby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam in de play-offs begint om 21.00 uur en wordt gespeeld in De Kuip. De winnaar van dat duel neemt het in de finale op tegen FC Utrecht of FC Groningen, die om 18.45 uur tegenover elkaar staan.

Abdou Harroui Sparta Rotterdam Feyenoord play-offs

Feyenoord-doelman vertrekt