Van der Vaart raakt niet overtuigd: "Opnieuw geen groot succes"

Rafael van der Vaart raakt niet overtuigd door Frenkie de Jong. In de wedstrijd tegen Gibraltar (6-0) was het optreden van de middenvelder 'opnieuw geen succes', volgens de analist. Echter maakt de ex-international zich geen zorgen.

Van der Vaart had zijn focus vooral op De Jong afgelopen maandag. "Frenkie haalt ballen op, is zeker aan de bal, gaat dan dribbelen en met zijn versnelling soepel langs een paar man. Zo creëert hij in de aanval een overtal. Maar tegen Gibraltar (en Letland) zagen we daar weinig van", reageert hij in zijn column voor De Telegraaf.

De 109-voudig international vervolgt: "We moeten hem wat anders gaan beoordelen. Als de speler die ballen verovert, het spel maakt, altijd een rustpunt is, hoe sterk de tegenstander ook is. Hem minder beoordelen als een scorende en creërende nummer 10. Dat is hij gewoon niet. Dan zijn we ook af van die discussie. Vergelijk hem met Kimmich van Bayern, maar dan beter".

"Het probleem is dat Frenkie veel te goed kan voetballen voor de nummer zes- of acht-positie en dat we daarom nog meer van hem verwachten omdat hij ook de fijne techniek van een klassieke nummer tien heeft".

Volgens Van der Vaart zit de middenvelder van FC Barcelona in een mindere fase. Dat is geen raar verschijnsel, volgens de analist. "Vergeet niet dat Frenkie een geweldige band met Ronald Koeman heeft. Die twee hebben een heel goede relatie en als Koeman dan onder druk komt, raakt hem dat ook. Ik ben daarom ook helemaal niet pessimistisch over zijn ontwikkeling, want ik vind Frenkie een waanzinnige speler. Hij is een liefhebber met enorm veel kwaliteiten en dat soort jongens komt altijd bovendrijven".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl