DONE DEAL: Ajax bevestigt komst Tyton als nieuwe back-up doelman

UPDATE: Ajax heeft de komst van Przemyslaw Tyton wereldkundig gemaakt. De doelman maakt de transfervrije overstap naar Amsterdam. Daar zal hij de nieuwe back-up zijn achter André Onana.

Ajax geeft geen contract aan Robbin Ruiter. De 34-jarige doelman was op de proef in Amsterdam en leek de oplossing te worden van de huidige keeperscrisis, maar dat blijkt niet zo te zijn, meldt Voetbal International. De oplossing is echter wél gevonden in Poolse doelman Przemysław Tytoń.

De oud-doelman van onder meer PSV, Roda JC, VfB Stuttgart, FC Cincinnati, Deportiva La Coruña en de Poolse nationale ploeg is de Ajax-doelman mocht Onana geblesseerd raken. De keuze van Tytoń is gemaakt op basis van zijn internationale ervaring en het feit dat hij recenter in actie kwam ten opzichte van Ruiter.

Lees meer over Ajax-aanwinst Tytoń

Ruiter was fit genoeg om meteen in actie te komen voor de Amsterdammers, maar de voorkeur van de Nederlandse grootmacht gaat naar een keeper met internationale ervaring. Ajax is op zoek naar een doelman, omdat Gorter en Pasveer geblesseerd zijn geraakt en Onana nu de enige optie is. VI weet te melden dat er 'snel duidelijkheid' komt.

Ajax-trainer Ten Hag en Ruiter kennen elkaar al, want zij waren bij FC Utrecht een succesvol duo. Vorige week mocht de 34-jarige doelman een proeftraining op De Toekomst afwerken, maar daaruit is gebleken dat Ruiter niet is wat Ajax zoekt. De doelman nam in januari dit jaar afscheid bij Willem II, nadat de Tricolores Wellenreuther van Anderlecht hadden gehuurd.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl