Persconferentie: Louis van Gaal na het WK bondscoach van België?

Op 2 december hield Louis van Gaal zijn persconferentie over de aankomende kwartfinale van Nederland tegen de Verenigde Staten. Er werd opvallend weinig over de wedstrijd gesproken en gevraagd. Over een mogelijke positie als bondscoach van België na het WK des te meer.

Louis van Gaal heeft al nagedacht over toekomst als bondscoach België.

Louis van Gaal reageerde op een vraag van Belgische journalisten opvallend openhartig. Hij gaf aan dat hij er al over een rol als bondscoach van België nagedacht had. Hij zei: "België is een mooi land en Knokke heeft een mooi strand" en "Het team heeft voetballers die individueel geweldig zijn, maar het gaat om het team. "Als wij wereldkampioen worden komen er aanbiedingen, je moet dan niet mij maar Truus overtuigen." Later corrigeerde hij dit en gaf hij aan zelf de beslissing over zijn toekomst te nemen.

Hoe serieus is Louis van Gaal?

Het leek eerst een wat grappig antwoord, maar gaandeweg de persconferentie deelde hij diverse hints uit waaruit blijkt dat hij ervoor open staat om Bondscoach van België te worden. Zo corrigeerde hij zichzelf door te zeggen dat hij van zijn spelers eist dat de focus op Nederland moet liggen en dat hij ongeloofwaardig wordt als hij te veel over andere landen en mogelijkheden praat. Ook was hij veel resoluter op andere vragen over zijn toekomst. Zo was het antwoord op de vraag of hij bondscoach van een Afrikaans land wilde worden met een duidelijk 'nee' beantwoord.

De hele persconferentie kan je hier terugzien.

Zo werd het na een eerder knuffelmoment weer een bijzondere persconferentie.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl