Spurs willen meer geld zien: ‘Eerste bod Ajax op Bergwijn naar de prullenbak verwezen’

Ajax aast op de diensten van Steven Bergwijn. De Nederlandse vleugelaanvaller staat momenteel onder contract bij Tottenham Hotspur, maar mag op zoek naar een nieuwe werkgever. Mike Verweij weet in de Kick-off Podcast van De Telegraaf te vertellen dat het eerste bod van Ajax op de oud-PSV’er lachend naar de prullenbak is verwezen.

Bergwijn komt in Engeland nauwelijks aan spelen toe en ziet een transfer naar Ajax wel zitten. Volgens De Telegraaf heeft de club uit Amsterdam eerder al een officieel bod ingediend bij Tottenham Hotspur. Verweij weet het volgende over de huidige situatie te vertellen. “Ajax heeft een eerste bod neergelegd, waarvan de hoogte vijftien miljoen plus bonussen is. Dat is door Tottenham lachend naar de prullenbak verwezen. Ajax moet gewoon meer betalen. Ajax zal er zelf uitkomen met Bergwijn, die heeft een salarisindicatie gegeven. Een vijfjarig contract is echt een formaliteit, normaal gesproken.”

25 miljoen euro

Tottenham Hotspur zou een prijs van 25 miljoen euro verlangen voor de rappe buitenspeler. Het eerste bod van 15 miljoen euro zou daarmee ver beneden het gewilde bedrag liggen. Het is volgens Verweij de vraag hoe ver Ajax wil gaan voor Bergwijn, de speler zou zelf wel oren hebben naar een overstap.

Net binnen
Deze website van Socios Sports gebruikt “cookies”. Er worden functionele cookies gebruikt, noodzakelijk voor de werking van de website en statistische cookies om inzicht te krijgen in het gebruik en effectiviteit van de website. De website gebruikt ook advertentie cookies om advertenties af te stemmen op uw voorkeuren op basis van uw klikgedrag. Tenslotte worden via de website ook social media cookies geplaatst om dingen te kunnen ‘liken’ en ‘delen’. Advertentie- en social media cookies zijn van derde partijen en verzamelen mogelijk ook uw gegevens buiten deze websites. Door op “Ja, ik accepteer de genoemde cookies”, geeft u toestemming voor het plaatsen van advertentie cookies. Meer weten over cookies? Klik dan hier.