FC Utrecht-revelatie heeft toekomstplannen al uitgestippeld: "Bij Feyenoord pas ik heel goed"

Sean Klaiber doet het dit seizoen uitstekend bij FC Utrecht en dat smaakt naar meer. De rechtsback van de Domstedelingen is niet van plan zijn hele carrière bij FC Utrecht te blijven, sterker nog: hij zou graag naar de top-drie van Nederland vertrekken. "Waar ik mezelf in de toekomst zie? Ik weet niet of de top-drie zich gaat melden, maar bij Feyenoord zou ik goed passen," zo stelt hij tegenover het Algemeen Dagblad.

"Moderne, dynamische backs zoals ik zijn interessant voor grote clubs. Op het middenveld mis ik overzicht, al zou ik er wel willen spelen hoor." Klaiber verlengde onlangs zijn contract in de Domstad, zodat FC Utrecht nog aan hem kan verdienen: "Laat geïnteresseerde clubs maar betalen. FC Utrecht heeft veel in mij geïnvesteerd, dus verdienen ze het om wat terug te krijgen."

Komende zomer maakt ploeggenoot Yassin Ayoub al de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. Bewandelt Klaiber binnenkort hetzelfde pad?

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl