Perr Schuurs verklaart vormdip bij Fortuna Sittard: "Ben al bezig met overstap naar Ajax"

Het seizoen begon rooskleurig voor Fortuna Sittard, maar de Limburgers wonnen van de laatste zes wedstrijden niet één wedstrijd. Trainer Sunday Oliseh moest bovendien door onenigheid met het bestuur het veld ruimen. Aanvoerder Perr Schuurs beseft dat het beter moet, ook bij hemzelf. 

"Ik heb zelf ook minder goed gespeeld. Onder Oliseh, maar ook de afgelopen weken. Tegen NEC zat ik wel weer redelijk op mijn oude niveau. Ik ben natuurlijk tussendoor al bezig met mijn overstap naar Ajax. Er komt veel bij kijken, woonruimte regelen bijvoorbeeld. Ik moet straks toch ergens kunnen wonen. We hebben net buiten Amsterdam een stekje gevonden en de handdoeken zijn al ingeslagen'', zegt de verdediger tegen De Limburger.

In december jl. werd duidelijk dat Perr Schuurs zich in het seizoen 2018/2019 Ajacied mag noemen. "Het is een grote stap die ik ga maken", beseft de centrumverdediger. "Ik ben altijd onder hoede van mijn ouders geweest, nu ga ik alleen met mijn vriendin wonen. Ik bezoek duels van Ajax wanneer dat kan. Dit mag geen excuus zijn voor mindere wedstrijden, want de focus ligt op Fortuna. Maar onbewust gebeurt het toch."