Mexicaanse journalist Daniel Reyes over toekomst Giménez: "Hij wil blijven"

De Mexicaanse journalist Daniel Reyes, die onder meer als correspondent werkzaam is voor ClaroSports en al jaren in Nederland woont, heeft zich uitgelaten over de toekomst van Santiago Giménez. Reyes laat weten dat 'Santi' bij Feyenoord wil blijven.

"Hij wil blijven. Hij weet dat hij minimaal nog een jaar bij Feyenoord moet spelen, ook in de Champions League, maar dan wel vanaf dag één in de basis. Afgelopen seizoen was hij pas na het WK een vaste speler", zo laat Reyes voor de camera van ESPN weten. "Als hij vertrekt, gaat hij misschien niet spelen. Daarom weet hij dat blijven de beste optie is".

De Mexicaanse journalist houdt echter wel een slag om de arm. "Hij weet ook: als een grote club met veel geld komt, dan wordt het moeilijk voor Feyenoord om 'nee' te zeggen", aldus Reyes.

Giménez heeft een goed debuutseizoen bij Feyenoord achter de rug. De 22-jarige spits was in 45 officiële wedstrijden goed voor 23 doelpunten en drie assists. Afgelopen zondag schoot hij Mexico als invaller naar de eindzege in de Gold Cup.

Feyenoord-doelman vertrekt