'Ajax geeft niet op en gaat nieuw bod doen op Bergwijn'

Een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax leek definitief van de baan, maar de Amsterdammers willen de vleugelaanvaller nog steeds hebben. Eerder werd een bod van achttien miljoen euro afgewezen door Tottenham Hotspur, maar Ajax lijkt bereid te zijn om dat bod te gaan verhogen.

Fabrizio Romano en The Athletic weten te melden dat de Amsterdammers nog steeds hopen op de komst van de Nederlander. The Athletic weet dat de koploper van de Eredivisie bereid is om het oorspronkelijke bod te verhogen naar 22 miljoen euro. 

Dat is echter niet voldoende voor de Londenaren, want zij willen minimaal 25 miljoen euro ontvangen voor de vleugelaanvaller. Het is vooralsnog niet duidelijk of Ajax bereid is om dit miljoenenbedrag wil betalen om de transfer af te ronden. Tottenham Hotspur heeft aangegeven eerst een vervanger voor Bergwijn in huis te willen halen als de international vertrekt naar Amsterdam.

Die vervanger moet uit Portugal komen, want de Engelsen hebben Luís Diaz op het oog. De onderhandelingen met FC Porto lopen stroef, daardoor is een eventuele opvolger van Bergwijn niet zeker. 

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt