Zerrouki heeft duidelijk doel bij Feyenoord: "Je elke dag keihard inzetten voor de club en het team"

Ramiz Zerrouki werd donderdag officieel gepresenteerd als aanwinst van Feyenoord. De middenvelder zette zijn krabbel onder een overeenkomst tot medio 2027 en in gesprek met de clubkanalen vertelt hij over zijn plannen en de keuze voor de stadionclub.

Hij hinkte al een aantal keren tegen een overstap aan, maar FC Twente en Feyenoord werden het niet eens. Nu alles rond is, is de Algerijn héél blij. "Het is een grote club in Nederland met geweldige supporters. Daarbij komen ook de groep en trainer kijken, de gesprekken die ik heb gehad kwam veel vertrouwen uit. Het totale plaatje is gewoon perfect geweest uiteindelijk." 

"Voor mijn persoonlijke ontwikkeling als voetballer denk ik dat dit op dit moment de juiste stap is. Ik hoop me hier gewoon verder te gaan ontwikkelen als voetballer, maar ook als mens. Ik hoop dat we hier mooie momenten kunnen gaan beleven", verduidelijkt de kersverse aanwinst. De rol van Arne Slot was cruciaal. "Ik heb met hem gesproken en dan heb je het gevoel dat het goed zit. Ik denk dat ik me verder kan ontwikkelen en denk dat er ook wel voorbeelden zijn van spelers die dat gedaan hebben."

Toekomst

"De club zit in een goede fase en ik wil mijn steentje gaan bijdragen om de club verder te helpen", vervolgt Zerrouki. De manier waarop is geen ingewikkelde formule. "Ten eerste je elke dag keihard inzetten voor de club en het team, als speler wil je beter worden, maar als team wil je ook stappen zetten." Komend seizoen gaat Feyenoord spelen in de UEFA Champions League en ook dat is nieuw voor hem. "Het is natuurlijk een jongensdroom en ik kijk er heel erg naar uit om het veld op te komen. Alles rond die wedstrijden is iets wat ik nog niet ken, dus dat is echt iets om naar uit te kijken. Een jongensdroom die uit gaat komen."

Feyenoord-doelman vertrekt