John van de Heuvel doet schokkende onthulling over overval op familie Zahavi

John van den Heuvel doet in het radioprogramma van Veronica Inside verslag van de vreselijke overval in het huis van de familie Zahavi zondagmiddag. Terwijl de Israëliër met PSV verzamelde in Tilburg kreeg hij een telefoontje dat zijn vrouw en kinderen slachtoffer waren geworden van een overval in hun huis in Buitenveldert.

Vriendin Zahavi

De misdaadjournalist doet gedetailleerd verslag van de overval: "Hij kreeg een telefoontje na aankomst in Tilburg dat zijn vriendin was overvallen in de woning. Op zeer geweldadige wijze. De overvallers deden zich voor als bezorgers en op het moment dat de deur openging, wordt de vriendin van Zahavi vastgebonden. Ook haar haar is afgeknipt. Uiteindelijk weet zij te bevrijden en slaat ze alarm." De politie meldde verder dat ook de kinderen van Zahavi zouden zijn vastgeboden en hun mond werd afgeplakt.

Verhuizen

Volgens Van de Heuvel overwegen Zahavi en zijn familie nu om te verhuizen, want zij zouden zich niet langer veilig voelen: "Je houdt er altijd wat aan over, fysiek valt het mee, maar dit is natuurlijk een traumatische ervaring."