Vrouw Zahavi aangevallen en vastgebonden tijdens overval op huis

https://voetbalflitsen.nl/psvEran Zahavi was tijdens Willem II - PSV de grote afwezige. De spits ontbrak bij de ploeg van Roger Schmidt vanwege privéomstandigheden. Nu blijkt dat een overval op het huis van de Israëliër, waarbij de vrouw van Zahavi is mishandeld, de reden is van zijn afwezigheid.

vrouw zahavi mishandeld en vastgebonden bij overval in  huis buitenveldert

Vrouw Zahavi vastgebonden en mishandeld

Eerder schreef journalist Marco Timmer dat Zahavi wel met PSV mee was gereisd naar Tilburg, maar weer terugkeerde naar zijn huis in Buitenveldert. Volgens meerdere bronnen zouden de overvallers verkleed als pakketbezorgers het huis van de spits zijn binnengedrongen. Daarbij zouden ze de vrouw van Zahavi hebben vastgebonden en mishandeld. Ook haar haar zou zijn afgeknipt. Tijdens de overval waren de kinderen van Zahavi ook nog thuis aanwezig.

Reactie PSV

De politie wil nog niks bevestigen, maar meerdere ooggetuigen melden het nieuws aan Het Parool. Na de wedstrijd van PSV tegen Willem II zei PSV-aanvoerder Dumfries het volgende: "Kan er weinig over kwijt, maar het mag duidelijk zijn. Vreselijk om zoiets mee te maken. Wens de familie alle sterkte."

PSV Podcast

Een minuutje podcasten over dat wat de vrouw en kinderen van Zahavi is overkomen. PSV-watcher Elro Ottenhof weet er meer over.

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Alles over Willem II-PSV’

PSV op Rapport: Spelers krijgen cijfers voor wedstrijd tegen Willem II

VIDEO: Van Ginkel en Dumfries over overval Zahavi

SOCIAL MEDIA: PSV-fans genieten van Van Ginkel: 'Een verademing'

Opstelling: Schmidt kiest voor opmerkelijke basis tegen Willem II, Van Ginkel start

Willem II mag geluidsband niet afspelen van PSV

Top 5 goals van PSV op bezoek bij Willem II